x

MIKAEL RAMEL Med ALLSTAR-BAND
Marys Café & Butik
D. 2016.12.08 Kl. 20:00


70-tals progg i sommarnatten när Mikael Ramel bjuder in till rockfest.Mikael Ramel med rötter i 70-talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” (1972) kommer nu på en reunion-turné med en makalös bandsammansättning som är inget mindre än ett rejält stycke svensk rockhistoria på ett bräde.Kenny Håkansson - gitarr och still going strong med bland annat bandet ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.

Göran Lagerberg - bas. Spelat med Tages (60-tal), för att sedan, förutom med Mikael Ramel, kunnat höras med allt ifrån Fläsket Brinner och Grymlings till skivor med Tomas Ledin och Pugh Rogefeldt.

Mats Öberg - klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bl a Frank Zappa, Ale Möller Band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).

Benna Sörman - supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Spännande!! Benna har ett förflutet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla och Abba. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986).

Mikael Ramel - gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna. Så även nu - kanske det bästa bandet ever?!Idéen handlar om att konsertera - återge de tidigaste låtarna från 70-talet

”Vi rider vidare på den lyckade reunion vi hade förra året. Det blev ju dundersuccé på de festivaler vi medverkade i då” säger Mikael.

Välkomna!!!