x
Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij
Kajskjul 8
D. 2016.01.07 Kl. 21:30

Tomas Andersson Wij - exklusiv spelning 1 juli!

Fredagen den 1 juli gör artisten Tomas Andersson Wij en exklusiv spelning hos oss på Kajskjul 8, som en del av hans Sverigeturné.
Alla som sett honom ensam med gitarr och piano vet att det kommer bli en magisk kväll, där musik och mellansnack, allvar och humor varvas på Andersson Wijs alldeles egna sätt.

Om Tomas Andersson Wij
16 år efter debuten är Tomas Andersson Wij en av landets stora artister, tillika en eftertraktad låtskrivare och översättare åt andra.
Under våren och sommaren 2015 turnerade han genom Sverige med en serie akustiska solospelningar. Många menar att det är så man helst ska se honom: ensam på scen. Tomas Andersson Wij är en av få i landet som kan trollbinda en publik i två timmar med bara sånger, gitarrspel och historieberättande.
Under våren 2016 visades "Tomas Andersson Wij spelar med" i SVT där han bjöd in vänner ur svenskt musikliv till Scalateatern för att spela och prata med dem: Mauro Scocco, Kleerup, Melissa Horn, Jonathan Johansson, Titiyo och Sofia Karlsson för att nämna några. Programmet var ett av SVT:s allra mest delade program de veckorna och fick lysande recensioner.
Varmt välkommen!


Spelningen kör igång kl 21.30 på stora scen och insläpp till spelningsokalen senast kl 21. Fri placering.
Spelningen håller på ca 1h 20 min.

PRODUCENT: Blixten & Co i samarbete med Frihamnen Event

BISTRO 8
Vår sommarrestaurang Bistro 8 är öppen och du är givetvis välkommen att boka bord för att äta innan spelningen, eller bara komma och hänga i baren. Läs mer om Bistro 8 på vår sommarsida from 13 juni.

Boka bord på Bistro 8: ring 031-10 75 50 (vard 9-17) eller maila [email protected]