x

VisbyFestivalen 2016
Visbyfestivalen
D. 2016.27.08 Kl. 11:00

DIREKT FRÅN HJÄRTAT
 
Akustiskt, mindre format och intimt. Det är det som Visbyfestivalen handlar om.
 
All musik är inte ämnad för stora scener och publiker. Det handlar inte alltid om vem som är på senaste hitlistan. För oss är musik ett möte mellan artist och publik. I detta möte uppstår magi. Ord och toner får liv, tankar och erfarenheter delas, röster och musik går igenom alla barriärer och rakt in i ditt hjärta. 
 
Direkt från artisternas hjärtan till ditt.
Utan fasader.
 
 
Fredag 26 augusti
Barbeque at Scandic
- Samples of VisbyFestivalen
Scandic Hotel serverar barbeque i solnedgången! Där möts alla artister och festivalmedverkande för uppstart. Under kvällen ger några artisterna också besökarna på grillkvällen lite smakprov av VisbyFestivalen. Det kan också komma någon oväntad gäst… Det här är en magisk kväll – missa inte den!
OBS: Endast tillgänglig med GULDBILJETT.
 
Lördag 27 augusti
VisbyFestivalen 2016
På lördagen vid kl 11 startar själva festivalen. I 12 timmar framträder olika artister från hela världen, non-stop till kl 23. En FESTIVALBILJETT ger dig chansen att komma och gå som du vill – eller stanna hela dagen! I år firar vi 10-årsjubileum, så uppställningen av singer-songwriters blir alldeles osedvanligt trevlig.
OBS: Ingår också i GULDBILJETT.
 
Söndag 28 augusti
Workshop Day
För alla och envar: Workshops kring sång, låtskrivande och artisteri. Kom, ha roligt, utvecklas! Alla kan – eventuella förkunskapskrav specificeras. Du möter etablerade artister som delar med sig av sina erfarenheter. En fantastisk källa till inspiration och utveckling!
OBS: Endast tillgänglig med GULDBILJETT.