x
Local Natives

Local Natives
PUSTERVIK
D. 2016.21.11 Kl. 19:00

Woody West presenterar:
Local Natives
Pustervik - Stora Klubben
Måndag 21 november 2016 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Över tre år har gått sedan Local Natives senaste album Hummingbird släpptes och många är vi som otåligt väntat på uppföljaren. När bandet plötsligt släppte singeln Past Lives i slutet av april i år började det florera rykten om att ett albumsläpp var närstående. Ryktet visar sig lyckligtvis vara sant. Sunlit Youth släpps 9 september och inte nog med det: bandet följer upp detta med att ge sig ut på Europa-turné som stannar till i Sverige i slutet av november!

En slags west coast-version av Grizzly Bear, ett ungdomligt och energiskt Fleet Foxesblandat med massa percussions, stämsång och driv – det rytmiska femmannabandet från Los Angeles har spridit ut ett hav av fängslande indierock för oss att simma i sedan deras debutalbum Gorilla Manor släpptes år 2009. Albumet blev en ofördröjd succé och skivan omfamnades av både kritiker och lyssnare. Samma succé blev det även för uppföljaren Hummingbird som släpptes år 2013. Den hamnade på #12 på Billboard och både NME och Pitchfork var snabba med att prisa dess storhet.

Den 21 november kommer bandet till Pustervik.

Biljetterna släpps den 10 juni klockan 9.00. 10 kronor av biljettpriset går – enligt bandets önskan – direkt till välgörenhet.

Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook