x

Femtio, Frånskild Och Förvånad
The Tivoli
D. 2016.10.11 Kl. 19:00


Femtio, frånskild och förvånad

Martin Svenssons succé humorföreställning är tillbaka!”Femtio, frånskild och förvånad” är en intelligent, inkännande, varm, mänsklig och vansinnigt rolig humorföreställning som består av Martin Svenssons standuptexter, funderingar och sånger om livet i medelåldern. Det är en föreställning fylld av igenkänning och skratt, med en allvarlig botten.Det handlar om hur man kan hantera det faktum att man ställs inför sådant som man inte räknat med att ställas inför. Om prostataundersökningar och läsglasögon… femtioårsfester och gröna marmeladkulor…medelålders nätdejting och modern teknik…Martin Svensson från Helsingborg är en av landets mest bokade komiker och uppträder regelbundet på scener som Norra Brunn i Stockholm och inte minst på The Tivoli i Helsingborg där han är huskomiker sedan 15 år. Martin har utforskat manligheten och åldrandet i 15 års tid och förutom otaliga standupföreställningar har han tidigare satt upp egna kabaréer och sångföreställningar som ”Mandom, mod och mesige män” och ”Sånger om män”.Publiken om föreställningen:
”En helt underbar och rolig föreställning”
”Pricksäker och intelligent humor”
”Har inte skrattat och mått så bra på länge”
”Mycket skratt blandat med eftertanke”
”Den roligaste humorföreställningen jag någonsin sett”
”Det var min bästa teaterkväll””En fantastiskt rolig föreställning och mycket bra musik! Alla i publiken var väldigt nöjda! Har aldrig hört så många positiva kommentarer.” – arrangör

”Martin gör en eftertänksam men samtidigt väldigt rolig föreställning om 50-årskrisen. Det är roligt att se en skicklig komiker ge vanliga företeelser en ovanlig beskrivning. Jag skrattade så jag grät, både för att det var roligt och sorgligt.” -Adde Malmberg, komiker och regissörFöreställningen har gjort succe på bl.a. Dunkers Kulturhus i Helsingborg, Lunds Humorfestival, Kävlinge Kulturscen, Åstorp Kulturhuset Björnen, Fridhems Folkhögskola, Gislaveds Folkets Hus, Markaryds Kulturhus, Riksteaterföreningar i Skillingaryd, Mjölby, Tierp, Lindesberg, Malmköping, Skärblacka, Hässleholm, Jönköping, Sölvesborg, Ystad, Ronneby, Degerfors och Hultsfred, Kulturhuset i Svalöv, Victoriateatern i Malmö, Tivolihuset i Höganäs, 2Lång Kvartersscen i Göteborg, Ljungsarps bygdegård, Boulevardteatern i Stockholm, Söders Källa i Gävle, Reginateatern i Uppsala...och snart på The Tivoli!Medverkande: Martin Svensson, komiker och Arja Jantunen, musiker.