x

A.C.T
Sticky Fingers
D. 2016.03.09 Kl. 20:00

Äntligen!

Hyllade A.C.T kommer till Malmö och Göteborg för klubbspelningar. Ett av Sveriges säkraste liveband enligt många och dessutom framröstade till årets bästa liveband på Sweden Rock Festival när de spelade där. Gillar du melodisk hårdrock med finess så är detta ett måste!

Musikaliskt har A.C.T alltid gått sin egen väg. Det är musik som gör dig glad och vild på samma gång. A.C.T har aldrig varit förutsägbara, men trots att musiken är full av överraskningar och tvära kast är det alltid melodierna och de starka låtarna som sätter sig.
 

För er som inte hört A.C.T så kan ni föreställa er en blandning av Queen, Dream Theater, 10CC och ELO. Krydda sen upp det med lite reggae och galen circusmusik så kommer ni ganska nära. Eller nej, egentligen inte... De är omöjliga att sätta i ett fack! Så kom och upplev A.C.T live! Just nu är bandet dessutom högaktuella med en live-DVD/CD ("TRIFLES and Pandemonium") som har hyllats av både fans och kritiker, så de kommer taggade till tänderna och rejält uppvärmda. Det har de lovat.

+++++

För Malmö:
Åldersgräns 13 år
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

+++++

För Göteborg:
Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00