x

Sleeping Haze + Khadavra
Musikens Hus
D. 2018.12.01 Kl. 20:00

Showdown & Jonk.se presenterar:
Sleeping Haze + Khadavra + support
Café Hängmattan - Musikens Hus - Göteborg
Fredag 12 januari 2018 kl. 20.00
På scen c:a 21.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år. Fullständiga rättigheter.

SLEEPING HAZE – på scen 23.30
Sleeping Haze är ett alternativt rockband med rötterna i stoner och den progressiv rocken. Ide?n till bandet fo?ddes i en lada i Sma?lands dimmiga skogar. Sedan dess har visionen varit densamma, att skapa na?got unikt, ärligt och dynamiskt. Sedan tre år tillbaka har bandet haft Göteborg som bas och de har spelat på flera kända scener i staden. Med två EP:s i bagaget är nu siktet inställt på en fullängdare som planeras släppas 2017. Förbered dig på en dos tunga riff, vackra melodier och en gnutta galenskap.

https://open.spotify.com/artist/03N12JbhjQwPWia6ibPhi1

KHADAVRA – på scen 22.30
Khadavra, ett band med ursprung i den värmländska skogen, som tillitar sig på sentimentalitet och intuition för vägledning för sitt skapande. Ljud som resonerar med det inre för att koppla till det yttre. Musiken har soundmässigt rötter i 70-talets Black Sabbath, Pink Floyd och King Crimson, men blandar fritt in annat såsom Wagner, Slowdive, Opeth och Tool.

Arrangemang och teman är oftare hämtade från film av bl.a. Kubrick och Zulawski än andra musikutövare. Vemod är nyckelordet när en ska sätta fingret på hur musiken får en att känna, då denna skapas med inspiration från och med respektfull vördnad till upplevelser som är positiva och negativa, verkliga såsom övernaturliga.

https://open.spotify.com/artist/1rzJtzRhMMascAx1Uid2jN

SUPPORT TILLKOMMER – på scen 21.30

www.jonk.se
Jonk Facebook

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook