x

Rod Melancon
Hotell Hulingen
D. 2018.26.01 Kl. 21:30

Melancon är stundvis en lågmäld berättare i samma tradition som Cash och Kristofferson, för att i nästa sekund falla tillbaka i rollen av ung man med beslöjad blick, som drömmer om det alla män vill ha; A Redhead. Just den låten finns med på senaste albumet, “Southern Gothic”.

Albumet är höjt till skyarna av alla som älskar riktigt välbyggda låtar. Det har en botten av varierande element som honky-tonk, country och riktig hederlig no-nonsens rock.

Det är i sydstaternas mörka historia han hämtar många av sina melodier. Låten om barndomsvännen som alltid var förutbestämd att hamna i fängelse eller i en för tidig grav. Och som till slut hann med både och. Han säger sig vilja ge en annan bild än den stereotypa av sitt älskade Södern och visa att rasism och orättvisor, korruption och hyckleri är något som hör hemma i det förflutna.

Det finns så mycket berättelser i musiken, så mycket lidande, så mycket skönhet mitt i svärtan. Allt detta tar han med sig när han kommer på sin första turné i Skandinavien.

På scen 22:00

Musikquiz 19:00

Eftersläpp 21:30

Musikquiz inkl konsert 60kr

Musikquiz & mat inkl konsert 195kr

Förköp 120kr

I dörren 160kr

Åldersgräns
18år, Ej okej för yngre med målsman.