x

LEDIN - SKARPT LÄGE
Conventum Arena
D. 2018.02.12 Kl. 18:00

I höst tar Ledin ”Skarpt Läge Deluxe” på arenaturné vilket blir de sista konserterna på ett bra tag!

Hösten 2017 gick Tomas och den spektakulära Skarpt Läge-produktionen in på Cirkus i Stockholm och orsakade en ordentlig publikrusning. Nu går showen på Rondo i Göteborg (till den 5 maj) och får samma starka respons hos både publik och kritiker. I höst träder showen in i en ny och ännu mer generöst tilltagen kostym och får därför nya titeln ”Skarpt Läge Deluxe”.

- "När frågan om en arenaturné kom upp var det omöjligt för mig att tacka nej. Det har varit galet roliga föreställningar, både på Cirkus och Rondo! Samtidigt har jag under vintern blivit medveten om att det här sannolikt är sista gången jag tar på mig ett sådant här stort och krävande åtagande. Ett par års ledighet väntar efter höstens turne´, helt klart. Det gör också att jag njuter lite extra av varje kväll. Att uppgradera föreställningen till arenaformat känns otroligt spännande, mina sista konserter på ett bra tag - blir deluxe med stort D … !”Tomas Ledin

Publiken som hittills sett föreställningen på Cirkus och på Rondo är enig – det är en fantastisk upplevelse. På Ticketmaster.se så ger 85% av de tillfrågade ”Skarpt Läge” 5 av 5 i betyg!

Även kritikkåren har hyllat showen. Här är några exempel:

”En fullträff för Ledin.. Har man trumf på hand så har man… Imponerande proffsigt … En fest för fansen” Anders Nunstedt, Expressen 4/5

"En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start… Höjer temperaturen till kokpunkten” Jens Peterson, Aftonbladet 4/5"

Grym helkväll med Ledin!”Mix Megapol 4/5Arena: Conventum Arena, Örebro

Åldergräns: 13 år.

Insläpp: Insläpp 16:30 för menygäster och 17:00 för övriga.
Eventstart: kl 18.00
Showlängd: ca 2 timmar

Rullstolsplatser: Bokas via Ticketmaster på 0771-70 70 70 eller via Ticketmasters biljettombud.