x
Darin

Darin
Solgården, Tylösand
D. 2018.25.07 Kl. 21:00

Darin - sommaren 2018!

För två år sedan bestämde sig Darin sig för att ta en ny väg i sitt artisteri – texter på svenska, mer organisk musik och släppa musiken på sitt egna skivbolag. Det blev en jättesuccé!

Darins första singeln på svenska "Ta mig tillbaka" släpptes 2015 och sålde hela 5 x platina, toppade radiolistor, streaminglistor och Svensktoppen flera månader i sträck. Albumet "Fjärilar i magen" sålde även den platina och intog förstaplatsen på den svenska albumlistan. Därefter gav sig Darin ut på en omfattande konserthusturné, innehållandes bland annat två kvällar på Cirkus i Stockholm, som var totalt utsåld.

Darin har under hösten och vintern följt upp succén, med sitt andra album på svenska, först ut var singeln "Ja må du leva" som följdes av "Alla ögon på mig" och "Tvillingen". Den sistnämnda fick också namnge albumet, som även det gick in på den svenska albumlistans förstaplats.

Till våren ger han sig ut på en stor Sverigeturné och i sommar den 25 juli kommer han till Halmstad, Tylösand och Solgården!

Tider:
Insläppstid: 19:00
På scen: ca 21:00

Åldersgräns:
Åldersgräns: 18 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck.

Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

Läs mer via: www.nojet.se

Bordsbokning Tylösand:
www.tylosand.se/darin
Tel: 035-333 05