x
Sven-Ingvars

Sven-Ingvars
Scen på Bönn
D. 2018.19.07 Kl. 20:00

Den 22 mars ifjol gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

Sverigeturnén går under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!” och är ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen med väldigt stor respekt och kärlek:

”Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags ’tack för allt pappa’. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden” berättar Oscar.

Turnén inleds i vår med utsålt på de flesta konserthus och teatrar man besöker och kommer sedan fortsätta i sommar. Vi är stolta över att välkomna Sven-Ingvars till ”Scen på Bônn”, den unika och fascinerande konsertarenan i ett gammalt stenbrott strax utanför Hamburgsund. Det blir en känslosam konsert och en musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vårdande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

Sven-Ingvars består av: Oscar Magnusson, Klas Anderhell, Stefan Deland, Staffan Ernestam, Olle Nyberg.

Begränsat med sittplatser finns på läktare, fri placering och först till kvarn. Resterande platser är ståplatser

Lite saker att stänka på:
- Insläpp kl: 18.00
- Föreningen "Scen på Bônn” kommer sälja lättare förtäring på plats.
- Ingen försäljning av öl och vin.
- Tar endast kontanter och swish inne på området. Inga möjligheter till att ta ut pengar på plats!
- Ok att ta med picknickkorg.
- Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning samt husdjur får ej tas in på området.

Åldersgräns:
Åldersgräns: 13 år pga myndigheters krav på ljudnivåer, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Övrig information:
Läs mer via: www.nojet.se