x
5 Seconds of Summer

5 Seconds of Summer
Debaser Strand
D. 2018.20.03 Kl. 18:30

*Obs! Personliga biljetter! se nedan text.

Australiensiska 5 Seconds Of Summer har på kort tid gått från YouTube-stjärnor till världsfenomen och popstjärnor med passionerade fans över hela jordklotet. NU finns nya låten ”Want You Back” (lyssna HÄR!) ute och för att fira den nya singeln och bandets kommande album åker de ut på en unik och exklusiv världsturné med intima konserter för FANSEN – med start i Stockholm.

Biljetterna (som väntas gå åt fort!) släpps fredag 2 mars kl 09.00

”Biggest new rock act in the world” säger Rolling Stone – och vi kan inte göra annat än att hålla med. Det är det enda bandet i världshistorien vars första två album båda debuterade på Billboard 200 på plats ETT(!). Debutalbumet från 2014 har sålt mer än tre miljoner exemplar världen över – och bandet har skördat framgång efter framgång sedan dess.
Nu har det gått nästan två år sedan 5 Seconds Of Summer släppte nytt material – och äntligen är det dags igen!


Arena: Debaser Strand

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart: kl 20:00

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: Live NationPersonliga biljetter
Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn (minst 13 år), måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

Undantag för möjlighet till namnbyte på biljetten är vid olycksfall och andra plötsliga, oförutsedda allvarligare händelser som förhindrar konsertbesöket. Kontakta Ticketmaster här med giltigt underlag, etc läkarintyg.

Max köp: 2 biljetter