x
Vintage Trouble

Vintage Trouble
PUSTERVIK
D. 2018.06.08 Kl. 19:00

KB West presenterar:
Vintage Trouble
Pustervik - Göteborg
Måndag 6 augusti 2018 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Vintage Trouble tar det bästa från 50- och 60-talets musik och presenterar det i en modern och nyskapande tappning. De senaste åren har gruppen trollbundit publik över hela världen, när de har öppnat för band som The Rolling Stones, The Dixie Chicks, AC/DC och The Who. Sångaren Ty Taylor, gitarristen Nalle Colt, bassisten Rick Barrio Dill och trummisen Richard Danielson har genom sina livliga liveshower spridit sin version av rhythm & blues – en rytmiskt laddad ljudbild där blues, soul och rock n roll blandas till en musikalisk festmåltid full av glädje och entusiasm.

Bandet, som bildades i Kalifornien, har spelat tillsammans sedan 2010 och med debutalbumet The Bomb Shelter Sessions blev succén omedelbar. Sedan dess har bandet turnérat flitigt, på såväl egen hand som med stora artister, samt släppt mycket nytt material. Nu arbetas det på nästa album som kommer under året.

Vintage Trouble besitter stor karisma, hög energi, otrolig rytm och låtar som inte går av för hackor. Helt klart en ynnest att uppleva live!

kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook