x

ALMA
Debaser Strand
D. 2018.30.05 Kl. 19:30

Det finska popundret Alma har de senaste åren skämt bort oss med förtrollande singlar, och nu är det äntligen dags för nästa stora släpp. Den 2 mars släpps nämligen hennes första mixtape – sex spår långa ”Heavy Rules” – som gästas av framstående popnamn som Tove Lo och MØ. Med stora låtar, stor karisma och en ”zero fucks”-attityd som räcker hela vägen till hundra miljoner lyssningar på Spotify välter Alma just nu allt motstånd. Intelligenta, personliga texter över hypermodern danspop är receptet, men Alma smyger ner flingor av det mesta hon gillar i produktionen – house, electro, R&B, soul och hiphop.

Alla som såg henne på Way Out West i somras vet vad vi pratar om. Nu kan vi meddela att Alma återvänder till Sverige för en spelning på Debaser Strand i Stockholm 20 maj. Biljettsläpp fredag 2 mars klockan 10:00 via luger.se/alma

I hemlandet Finland har Alma redan toppat alla listor och vunnit alla priser, och hennes rad av perfekta popsinglar – ”Karma”, ”Dye My Hair” och ”Chasing Highs” – har väckt uppmärksamhet på de flesta breddgrader. Nu har det alltså blivit dags för Alma att dela med sig av sitt första riktigt stora släpp, ett släpp som även kommer att ta karriären till nästa nivå. Alma är nämligen det ultimata exemplet på vad en popstjärna är och bör vara år 2018.


Åldersgräns 18år (13år i målsmans sällskap)

Arrangör. www.luger.se
Dörrar 18.30