x

This Is Me, Augustine
Kalmarsalen
D. 2018.07.04 Kl. 18:00

Elin Andersson är namnet bakom Augustine. Hon är en 18 årig nykomling i musikbranschen men har redan hunnit med att inviga Ironman med nationalsången under två år, stått på många olika scener och släppt två egna låtar. Till sommaren tar hon studenten och satsandet på musiken kommer sättas på allvar på riktigt. Elin är även en av låtskrivarna bakom Emanuel Bagges nya singel “Slowly Falling Pieces” och släppte själv sin debutsingel i november 2017 och i mars 2018 är det dags för ett nytt singelsläpp då den känslosamma balladen “I Was There” kommer att släppas.

Livet är inte alltid guld och gröna skogar. Vissa stunder har Augustine varit nära på att ge upp och andra stunder har det varit tvärt om men även om gnistan känts svag har den alltid funnits där. Under en kväll kommer du ha möjligheten att följa resan genom Augustine’s liv.

Känslor i alla dess former under kommer under kvällen att bjudas. Vi backar tillbaka till tiden då den lilla Augustine blev Augustine idag, det ni kommer få ta del av är ett smakprov på hur det i framtiden kommer låta fast med hennes egna låtar. På scenen kommer ni även få höra allt från Tina Turner till Cher, något som ni absolut inte kan missa!

Dans, liveband och världs artisters låtar sammanställt i konserten “This is me, Augustine”. Boka biljetter redan idag för att inte missa något oförglömligt, Sveriges nästa stjärna!

Längd: i.u
Paus: Ja

BOKA EVENTMENY och/eller GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: Tillval THIS IS ME, AUGUSTINE

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum [email protected] 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: [email protected] 0480-421010