x

Malungsfors Visfestival - 1 Dags Biljett
Forsgläntan
D. 2018.14.07 Kl. 12:00


Välkomna till Malungsfors Visfestival 2018!

Den 12:e visfestivalen går av stapeln den 13 och 14 Juli 2018! I år är det dags för den 12:e upplagan av Malungsfors visfestival och även i år blir det festival både fredag och lördag. Festivalen börjar på fredagen kl 18:00 i Gläntan och på lördagen som vanligt kl 12:00.

I år har vi ett fantastiskt artiststartfält! Eller vad sägs om den fantastiske Peter Carlsson som efter 12 års "tjatande" äntligen gör sin debut i Malungsfors, liksom artisten och låtskrivaren Pugh Rogefeldt som varit på mångas "önskelista" så även den mytomspunne Staffan Hellstrand. Några som kommer tillbaka är den fantastiska duon Good Harvest som fått sitt stora genombrott sedan de besökte oss sist. Även Filip Jers och Emil Ernebro är artister som besökt oss förut, men i år kör de tillsammans. Däremot är det första gången för Lise & Gertrud som också är en makalös duo med magiska röster och musikalitet, de har den något udda kombinationen piano/cello. Som ni märker kommer det att, som vanligt, bli en underbar blandning med något för alla smaker! Detta gäller även vid sidan av scenen där det som vanligt finns fantastisk mat från Jockes vedeldade kök där man även kan få något gott att dricka till. Information om biljetter finns på hemsidan.

Vi påminner om att vi inte tar kort på festivalområdet så se till att ha med kontanter el. swish! Vi säljer mat på området och även öl och vin.

Det är inte tillåtet att ta med egen alkohol!

Det finns bänkar framför scenen att sitta på men ta gärna med egen stol!

Hjärtligt välkomna till Forsgläntan i Malungsfors!

www.malungsforsvisfestival.se


Tider:
Starttid: Fredag kl 18:00 och Lördag kl 12:00

Övrig information:
Gratis för barn 0-12 år.

Biljetter säljs som ståplats men ta gärna med egen stol, det finns bänkar.