x
Pernilla Andersson

Pernilla Andersson
Musikbåten Blidösund
D. 2018.12.07 Kl. 18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15

Pernilla Andersson

Under våren har Pernilla varit ute på vägarna med föreställningen Janne Schaffer möter Ted Gärdestad i Sol Vind & Vatten. En hyllning till Ted och Kenneth Ga¨rdestad, deras musik, livet och kärleken. Till Musikbåten kommer hon med sina egna personliga sånger, kanske blir det vintersånger från hennes senaste, tionde, album; ”Vintersånger från Garbo”. Efter kritikerrosade och grammisnominerade albumet ”Tiggrinnan” kände hon att det var dags att göra julsånger.
Pernilla gjorde succé med låten ”Desperados” som var med i Melodifestivalen 2011 men hon är också djup engagerad i arbete för utökad jämlikhet inom musikbranschen bl.a. som mentor i ett nytt mentorskapsprogram för jämlikhet i musiklivet och skolan för studenter på KMH. Mentorerna inom programmet är kvinnor och män, alla verksamma inom musiklivet och/eller skolvärlden utanför KMH. De har alla stor erfarenhet och verkar för ett balanserat musikliv/skolvärld.