x

Viktoria Tolstoy Med Claes Crona Trio
Musikbåten Blidösund
D. 2018.21.08 Kl. 18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15

Viktoria Tolstoy med Claes Crona Trio

En av Sveriges absolut främsta jazzsångerskor som spelade flitigt på Musikbåten i början av sin karriär men som inte seglat ut med ångfartyget sedan 2003 kommer äntligen tillbaka förra sommaren för två kvällar som blev bli något alldeles extra och därför känns det fantastiskt roligt att vi lyckats locka upp henne till Musikbåten i år också!