x

Dean Martin Kryssning
Musikbåten Blidösund
D. 2018.11.10 Kl. 18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15

Dean Martin kryssning

Patrik Stenberg som med sitt band hyllat Frank Sinatra många underbara kvällar på Blidösunds akterdäck har i flera år pratat om att få släppa loss sina Dean Martin covers och när Patrik skrev såhär till oss så var det bara att säga JA!

”En dröm jag haft i alla år är att göra en helkväll med denna min favoritartist sedan 10-årsåldern! Har faktiskt inte känt mig riktigt mogen att "bära upp" en Dean Martinkväll förrän nu. Nu är det dags!

Jag är MYCKET hemma i hans repertoar! Kommer sätta ihop ett varierat och underhållande program med allt från Big band hitsen och barlåtarna, till den sköna Italianostilen, från 50 och 60-talen.

Kan lova er att detta blir något utöver det vanliga!