x

Amanda Ginsburg
Musikbåten Blidösund
D. 2018.10.10 Kl. 18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15

Amanda Ginsburg
Stockholmsartisten Amanda Ginsburg beskrivs som en korsning mellan Veronica Maggio, Jan Johansson och Monica Zetterlund. I höstas nominerades Amanda Ginsburg i klassen Årets nykomling på Jazzkatten - ett av Sveriges finaste och mest prestigefulla priser inom jazzen.
Med albumet Jag Har Funderat På En Sak skivdebuterade Amanda Ginsburg i februari. Och i jazzkretsar talas det om att hon är en blivande stjärna.
– Jag fick en förfrågan av skivbolaget att spela ett solo på en för mig okänd sångerskas debutalbum. Bad att få lyssna och slogs av hennes totala närvaro, chosefria sångsätt och självklara musikalitet. Beslutet var lätt. Amanda Ginsburg är en riktig stjärna, säger den legendariske trombonisten Nils Landgren i en kommentar på Amanda Ginsburgs hemsida.