x
Sommarland Live - Norlie & KKV + Petter

Sommarland Live - Norlie & KKV + Petter
Skara Sommarland
D. 2018.04.08 Kl. 20:00

Förra årets succé Sommarland Live fortsätter även under sommaren 2018. Under fyra kvällar i juli och augusti kommer några av Sveriges bästa artister till Skara Sommarlands konsertarena.

Precis som förra året så är det två artister per kväll som spelar vid varje konserttillfälle och det är ett starkt startfält som öppnar årets konsertsommar. Det är inga mindre än Takida och Hardcore Superstar som gästar parken torsdagen den 19 juli! Det blir alltså återigen en rockkonsert som kickar igång Sommarland Live, som också blir en del av Travveckan där Stochampionatet tar vid dagen efter.

19 juli: Takida + Hardcore Superstar
28 juli: Samir & Viktor + Markoolio
3 augusti: Magnus Carlson + Jill Johnson
4 augusti: Norlie & KKV + Petter

Biljetter
Konserterna kommer vara i ett angränsande område till parken och man behöver en konsertbiljett för att komma in. Ordinarie pris ligger på 299 kr per konsert.

De gäster som besöker Skara Sommarland samma dag som konserten kan köpa en biljett till ett reducerat pris (199 kr) inne i parken.
Samma pris får de som har ett säsongskort på Skara Sommarland, om de köper sin biljett i Skara Sommarlands Webbshop. Förköpspriset på Skara Sommarlands webb är 249 kr. Barn under 1 meter går in gratis och mäts i entrén.

Biljetterna till den första konserten släpps tisdagen den 20 februari. De finns då till försäljning på Sommarlands webbshop samt hos Turistbyrån i Skövde och Nya biblioteket i Skara.

Bra att veta
Konserterna börjar kl 20.00. Insläpp från kl. 17.00, kom i tid!
Det kan bli fullt, säkra din plats med en biljett i tid.
Köpta konsertbiljetter återköps ej.
Vi har fri parkering efter kl 17.00 på konsertkvällar.
Biljetter säljs på området under konsertkväll om biljetter finns kvar.
På området kommer det finnas försäljning av snacks, mat och dryck. För att köpa alkoholhaltig dryck krävs legitimation.
Vi kommer vid entrén att titta i medhavda väskor, det är ej tillåtet att ta med sig alkoholhaltiga drycker in på konsertområdet.

Rullstolsplatser bokas hos Skövde Turistbyrå, 0500-446688. Ledsagare har fri entré ihop med brukare. Brukaren behöver ett intyg på att hen behöver ledsagare och ledsagaren bör ha ett ledsagarintyg.

Konserten är ca 2,5 timmar.