x
Black Stone Cherry

Black Stone Cherry
Debaser Strand
D. 2018.17.11 Kl. 19:00

20 april släpps Black Stone Cherrys efterlängtade sjätte studioalbum: ”Family Tree”. Det är ett monster till skiva som hyllar artisterna som banat väg för BSC: Led Zeppelin, Cream, Muddy Waters och Faces bland annat. Kvartetten från Kentucky har enligt egen utsago hittat helt ny energi – och nu längtar vi efter det nya albumet! 15 november kommer de till Göteborg och 17 november till Stockholm!


Southern rock idag är Black Stone Cherry. Deras sound lockar lika delar nostalgiker som nyfunna älskare av genren. Med låtar som ”White Trash Millionaire”, ”Blame It On The Boom Boom”, “Lonely Train” och “Me and Mary Jane” är Black Stone Cherry ett band med hits – och låtar som måste upplevas live.

Bandet har turnerat världen över och fyllt arenor. De har spelat med artister som Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Motörhead och många fler. Och de har spelat för fulla hus i Sverige - ett flertal gånger.

Nu är det dags för album nummer sex – och två nya datum för bandet i Sverige! 15 november på Pustervik i Göteborg och 17 november på Debaser Strand i Stockholm.
Vi ses väl där?

Support: Monster Truck

Åldersgräns: 20 år

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: Live Nation