x
Leon Bridges

Leon Bridges
Cirkus
D. 2018.28.10 Kl. 19:30

Leon Bridges

Leon Bridges är alltid 100 % kvalitet. Med sin gyllene röst, retrostil och omissbara passion för musik slog Bridges igenom stort och brett med sitt debutalbum ”Coming Home” från 2015. Albumet presenterade Bridges som en soulcrooner utav rang, och någon som definitivt spelar i samma liga som idolerna Aretha Franklin, Otis Redding och Sam Cooke. 4 maj är det dags igen, då Leon Bridges släpper det helt nya albumet ”Good Thing” till mångas stora glädje – de redan släppta singlarna vittnar om en musikalisk upplevelse långt utöver det vanliga.

28 oktober gör Leon Bridges ett efterlängtat framträdande på Cirkus i Stockholm. Biljetterna släpps fredag 13 april klockan 10:00 via Luger.

Leon Bridges från Fort Worth Texas må vara endast 28 år ung, men har en musikalisk själ som är över 100 år gammal. På sitt nya album ”Good Thing” både utmanar och förvaltar Bridges det som tidigare sagts om honom, samtidigt som han levererar en produkt fullproppad med vacker soul, strukturerad R&B och ostrukturerad jazz. Albumet tummar aldrig på varken artistisk integritet eller lyssnarupplevelse, och är ett starkt yttrande av en artist som äntligen hittat hem. Tiden som ung och lovande är över för Leon Bridges, och sedan släppet av ”Coming Home” har han bevisat att han är en sann artist som med en ändlös potential proklamerat att han är här för att stanna. Good Thing cementerar hans artisteri som komplext, mångbottnat och kapabelt till att skapa banbrytande musik – Leon Bridges är alltid äkta kvalitet.Arrangör: Luger