x

Sånger För Livet Med Anna Stadling Och Stor Kör
By kyrka
D. 2018.06.10 Kl. 16:00

Den 6 oktober sjunger Anna Stadling och stor kör under ledning av dirigent Petra Falk till förmån för föräldralösa och utsatta barn.

Läkarmissionens kör- och konsertprojekt Sånger För Livet går av stapeln för 20:e året i rad och besöker nu By kyrka i Säffle i Värmland.

“Vi vill tillsammans i den här Sånger För Livet-konserten peka på vikten av fler Skyddsänglar. Fler som kan stödja föräldralösa barn tills de får en ny familj att leva med. Detta berör mig starkt och konkret eftersom jag och min man fick den stora äran att bli föräldrar genom adoption. Vår son föddes i Sydkorea. Vi har inte samma gener, liknar inte varandra särskilt mycket men det finns absolut ingen tvekan, kärleken är större än så. Därför vill jag berätta om vikten av att ge barn nya familjer, nya mammor och pappor. Jag önskar att just du vill bli en Skyddsängel du med. Ett skydd en tid, mot en möjlig framtid!” säger Anna Stadling.

Anna Stadling och storkören bjuder på välkända sånger som “Ring of fire”, “Ghost riders in the sky”, “Field of diamonds” ur Johnny Cash låtskatt. De framför även Annas egna uppskattade melodier och bjuder på klassiker som “Jag vill tacka livet” och “Blott en dag”.

Läkarmissionen har arbetat med att hjälpa utsatta barn i 60 år och konsertserien Sånger För Livet turnerar över Sverige för att inspirera fler att bli Skyddsänglar. Det ?nns så oändligt många barn i världen som behöver det. En Skyddsängel hos Läkarmissionen är en oerhört viktig person för utsatta barn runt om i världen. En Skyddsängel ger inte bara hjälp för dagen utan är med sitt månadsstöd med och ser till att barn får överleva, får omsorg och trygghet och kan utvecklas varje dag. Övergivna barn i Sydafrika, barnarbetare i Etiopien, gatubarn i Uganda och många andra barn och unga som lever under svåra omständigheter får hjälp tack vare Skyddsänglar i Sverige.

Tack för att du vill vara med och göra skillnad.

Varmt välkomna till en konsert som förenar nytta med nöje och till en musikupplevelse fylld av värme, glädje och hopp!

Tider
Insläpp: kl 15.15.
Spellängd: ca 1,5 timmar.
Show start: kl 16.00.