x

BORGHOLM BRINNER - in Flames Mfl - Fredag
Borgholms Slottsruin
D. 2018.27.07 Kl. 15:02

BORGHOLM BRINNER!

I sommar är det äntligen dags för den första upplagan av In Flames egen tvådagarsfestival Borgholm Brinner, 27-28 juli.

Fredag:
IN FLAMES
RAISED FIST
DANKO JONES
COMEBACK KID
DARK TRANQUILLITY


In Flames sångare Anders Fridén beskriver den kommande tvådagarsfestivalen så här:

”Jag tror att det är alla bands dröm att få göra något sånt här en vacker dag – åtminstone för oss, som länge har tänkt på detta och nu känns det rätt att göra det. Oavsett om man får tillfälle att starta en egen festival eller inte, så är det en obeskrivlig känsla att ha skapat en fan community genom sin musik. Ännu galnare är det att kunna samla den communityn på en fysisk plats – där vi kan spela och njuta av musik tillsammans, dricka tillsammans, osv. Och på ett slott av alla ställen! Det är en annan sak.
Det hade inte varit en IN FLAMES-festival om det skulle vara på en åker nånstans. Det måste vara speciellt så att våra fans kan få den ultimata upplevelsen, så att vi kan ge något tillbaka efter att ha varit så fantastiska mot oss i 20 år – med en helg de sent kommer att glömma. Vi kommer också handplocka de bästa banden – och även om vi inte kan säga vilka som ska spela än, så kan vi lova att ingen blir besviken…”


Vi ses i sommar på Borgholm Brinner!


Biljettinformation:
Endagarsbiljetterna kostar 900 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.
Insläpp kl 15.00


Åldersgräns:
18 år (13 år i målsmans sällskap)


Arrangör:
www.livenation.se
BorgholmBrinner.se