x

Hultsfredsbestivalen - Fredag
Hotell Hulingen
D. 2018.07.09 Kl. 18:00

Hultsfred klassiker

En hyllning till artister från Hultsfredsfestivalen 89-90

Sator, Hultsfredsfestivalens så kallade husband, har 30års jubileum och vad passar väl bättre än en spelning i Hultsfred samma år?! Sedan Sator bildades 1987 har de flitigt turnerat för en hängiven publik. För första gången under alla år i Hultsfred spelar nu hela bandet på Hotell Hulingen. Äntligen säger vi!

Torsson
En fredagskväll sent i november 1976 avslutade Torsson sin allra första konsert på Lilla Teatern i Lund. Bandmedlemmarna tyckte, trots publiken på tre personer, att det hade gått rätt bra och bestämde sig för att för att fixa en spelning till. Nu har det gått 40 år och Torsson fortsätter som om inget har hänt.


Jakob Hellman
Jakob Hellman blev ett med svenska folket redan 1989 då han släppte sitt debutalbum, Och Stora Havet. Samma år spelade han i Folkets Park på Hultsfredsfestivalen. Även nu, drygt 30 år efter genombrottet, turnerar han land och rike runt. Någon paus har det varit, i alla fall från rampljuset, men musiken har han aldrig lämnat.

Per Persson & Nya Packet
Per Persson bildade bandet Perssons Pack 1989, året innan bandet spelade på Hultsfredsfestivalens. Hösten 2014 sa Perssons Pack tack och hej med två slutsålda spelningar på Nalen. Persson fortsatte sedan med sologig och turnerade flitigt, tills han våren 2017 återigen blev sugen på att spela med ett band. Per Persson & Nya Packet blev ett faktum.
I december förra året släpptes singeln “Hälsingevind” och under 2018 väntar mer musik.

Fredag:
Per persson& nya packet
Sator

Lördag:
Jakob Hellman
Torsson

2dagars biljett 540kr

1dagars biljett 325kr

Boendepaket finns