x

Doug Seeger
Hotell Hulingen
D. 2018.08.08 Kl. 18:00

Att säga att mycket har hänt för Doug Seegers sedan han träffade Jill Johnsson och Magnus Carlsson för snart 5 år sedan är ingen överdrift, snarare är det ett för svagt påstående. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville har han sålt platina av sitt debutalbum, gjort mer än 300 spelningar (varav de flesta utsålda), skrivit en bok och spelat in flera album. Han har även medverkat i Allsång på Skansen, Bingolotto och Sommarkrysset för att nämna några svenska program.

Dougs historia är fortfarande lite oklar. Han hade ett band i New York på 70-talet som spelade in en singel, var i Austin en kort period samma årtionde och spelade med bland andra Buddy Miller, men i övrigt gjorde han inga direkta musikaliska avtryck. Efter perioden i Austin jobbade han som snickare och bildade familj. Därefter tar en lång och dimmig period vid. En tid som kan beskrivas som en nedåtgående spiral med sprit och droger som till slut ledde till ett liv som hemlös i Nashville. Men trotts sin tidigare livsstil är det fascinerande hur Doug Seegers med en gång stod fram som en till synes rutinerad, synnerligen kompetent och inspirerande sångare, låtskrivare, musiker och artist.

Han själv tycker inte han levde ett hårt liv, även om det haft ett pris. Självömkan sägs inte vara Dougs grej. I höst släpper denna countrystjärna sitt 6e album.

Välkomna att se han på Hotell Hulingen onsdag 8 augusti

Entré förköp 275:-
Entré & sommarbuffé 475:- (Begränsat antal platser)

Om det finns biljetter kvar kommer de säljas i dörren á 325:- (Tidigare gånger han spelat hos oss har det varit slutsålt..)

För att boka bord ring 0495 – 121 50 eller maila [email protected]

Tider:
Insläppstid: kl 18:00
Spellängd: kl 18:00-01:00

Åldersgräns:
18 år.
Inte okej för yngre i målsamans sällskap.