x

BENJAMIN INGROSSO X FELIX SANDMAN
Kulturens hus - Stora salen
D. 2018.19.10 Kl. 19:30

Benjamin Ingrossos och Felix Sandmans bromance spred sig likt en löpeld över Sverige under Melodifestivalen, där de placerade sig på första respektive andra plats. Nu är det klart att de kommer till Kulturens hus den 19 oktober och publiken kan uppleva dem båda två live under samma kväll i Stora salen.

Killarna, som redan hunnit med att ge ut sommarhiten ”Tror du att han bryr sig?” kommer även att släppa en podcast där du kan följa deras tankar, karriärer och andra infall och upptåg.

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman ser fram emot att jobba mer tillsammans och att spela på Kulturens hus i höst.
-Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt! Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare! Nytt material och massa gig - kommer bli en grym höst, säger de.

Sedan Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn även utanför Sveriges gränser och ’Dance You Off’ har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa. Felix Sandman fick under Melodifestivalen en raketstart på sin solokarriär och singeln ’Every Single Day’ sålde platina redan efter en månad.

Benjamin och Felix har hyllats som förebilder efter deras genuina vänskap och support till varandra. Nu ser vi fram emot att låta Luleåpubliken bli en del av deras bromance och att killarnas sprakande energi ska smitta av sig ännu mer under konserten på Kulturens hus.


Arr: Kulturens hus