x

Lilla Musikkalaset - LÖRDAG
Lilla Helfvetet
D. 2018.25.08 Kl. 16:00

Helgen den 24-25 Augusti är det dags för den andra upplagan av Lilla Musikkalaset. Ett utomhus event på Lilla Helfvetets innergård fyllt av musik och partyglada människor.

Lördag : Eva Eastwood, Andy And The Rockets, Anders Norman Band

Eva Eastwood
En av Sveriges mest folkkära artister som går sin egen väg på den svenska musikscenen. Som ingen kryssar Eva mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll. Hon gör det dessutom så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA.
Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.

Våren 2017 var det biopremiär på den efterlängtade dokumentärsfilmen Eva en lyckost!
Filmen är ett porträtt av Eva och hennes musik och hur hon tog till sig den.
– Jag älskar att skriva och ibland kan det bli flera låtar om dagen. Det är aldrig svårt, de bara kommer. Jag är lycklig som får hålla på med det roligaste jag vet, berättar Eva.
Eva Eastwood är årets huvudakt på Lilla Musikkalaset och vi ser fram emot ett glatt och sprudlande uppträdande.

Andy And The Rockets
Bygdens söner deltog även premiäråret på Lilla Musikkalaset och visade sig vara ett av kalasets mest omtycka akter. Andy And The Rockets bjuder på Pop A Billy/Rockabilly i modern tappning, med ett glatt budskap och otrolig energi. Med en blandning av gamla godingar och ett nytt album i bagaget samt ett flitigt turnerande under sommaren räknar vi med att bli serverade en riktig rockshow.

Anders Norman Band
Från de Skånska slätterna hämtar vi upp Anders Norman. Han framför sin musik med framgång och släpper detta år sitt femte album och firar då även10år som heltidsmusiker och originalartist. Med sitt band kommer Anders att vara först ut under båda kvällarna.
Anders Norman Band har en bred repetoar och utstrålar professionalism i sina uppträdanden.
Med många års erfarenhet och framträdanden som coverband samt kompband åt kända artister som t.ex Uno Svenningsson, Nordman, Linus Svenning, Charlotte Perrelli, Tony Carey, Dan Reed och Europes trummis Ian Haugland för att nämna några kommer bandet att lämpa sig perfekt som ”warm-up” på Lilla Musikkalaset.

Under kalaset kommer det även att bjudas på underhållning från våra Trubadurer. På Lördagen kommer även det omåttligt populära Jimmy Lagerholms tur att bjuda på show.

Mat/dryck får ej medtagas.
Fullständiga rättigheter, mat kan köpas på plats.
Fri parkering finns närliggande till eventområdet.

Tider
Lördag kl 16:00-02:00

Biljetter
Endagars biljett: 295 kr (fredag eller lördag)
2-dagasbiljett: Pris 495 kr (fredag & lördag)
Serviceavgift tillkommer på biljettköpen.

Samtliga gäster erhåller festivalarmband som gäller som entré under festivalen.

Åldersgräns
18-årsgräns. Det är inte okej för yngre i målsmans sällskap.

Ta med dig din legitimation. Även om du är över 18 år så kan du bli ombedd att visa legitimation.

VÄLKOMNA!