x

Sommarkonsert Med Jessica Andersson Och Magnus Carlsson
Folkparken, Djurönäset
D. 2018.28.07 Kl. 21:00

Kl 21.00 startar sommarkonserten i Folkparken med två av Sveriges bästa liveartister!

Jessica Andersson slog igenom över en natt, som den gamla klyschan säger. 2003 tävlade hon i Melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund under namnet Fame. Deras bidrag Give Me Your Love vann den svenska uttagningen och kom sen på en femte på Eurovision i Riga.

Jessica har tävlat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger efter det, senast nu 2018 med hit-låten Party Voice. Hon har dessutom belönats med en Guldmask för Bästa kvinnliga huvudroll i en musikal, hon har vunnit Lets Dance och turnerat landet runt med Diggiloo hela tretton somrar.

Magnus Carlsson började sin karriär som sångare i bandet Barbados. Med hits som Kom Hem och Se Mig var de det största av den nya tidens dansband under 90-talet.

2002 lämnade Magnus Barbados för Alcazar. Med hits som This is the world we live in och Not a sinner nor a saint turnérade de världen runt. Sedan 2006 har Magnus varit soloartist. Med många guldskivor, grammisar och hela åtta (!) bidrag i Melodifestivalen är han en av våra mest folkkära artister.

Insläppstid: 18.30
Spellängd: 1 h 20 min.