x

Folk Och Fest På Kronoberg
Kronobergs slottsruin
D. 2018.04.08 Kl. 18:00

Stallholmen rockar igen - Rockkonsert på Kronoberg slottsruin med tre av regionens bästa band

Kinky Lane Koff
För en massa år sedan började Kinky Laney Koff som ett coverband. Genom åren har gruppen förändrats markant då deltagare har kommit och gått. Den nuvarande konstellationen består av tre av originalmedlemmarna samt vår inHaus basist. 2017 bjöd på den första studioinspelningen samt den första musikvideon. Utöver detta skrev Kinky Laney Koff filmmusik och medverkade i en långfilm inspelad i Växjö med omnejd. Musiken präglas av blues och rock i en härlig kombination.

Johan Bull Gang
John Bull Gang från Emmaboda, är ett rockband med en fot i 50-talets rock och den andra i Swedish Actionrock. Gänget bildades 2012 och har sedan dess spelat på hundratals barer, arenor, festivaler och hittills gjort fem turnéer utomlands i Europa.Om Muddy Waters och Iggy Pop hade sex skulle deras barn vara John Bull Gang.

Zebrakings
Zebrakings har funnits i olika konstellationer sedan 1982 och är det genuina livebandet som sätter fart på vilken tillställning som helst. Med en repertoar som täcker det mesta får ni den där extra minnesvärda kvällen. Bandet finns i Växjö och har spelat tillsammans i närmare 15 år med sin nuvarande sättning

18.00 Insläpp
19.30 Kinky Laney Koff
21.00 John Bull Gang
22.30 Zebrakings

Mat och öl finns till försäljning

För mer information ring Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.