x

Wave Festival - Lördagsbiljett
Asperö Dansbana
D. 2018.28.07 Kl. 12:00

La Vaca Loca & Locus presenterar:
Wave Festival
Asperö Dansbana - Korshamnen - Göteborgs södra skärgård.
Lördag 28 juli 2018 kl. 12.00
Pågår till c:a 02.00
Ålder 20 år

Välkommen till konst och musikfestivalen Wave Festival som arrangeras på Asperö i Göteborgs ljuvaste skärgård. Här ligger en lummig folkpark och slumrar i sin grönskande sommarskrud, och det är hit vi bjuder in till gedigen havsfestival i dagarna två, sista helgen i juli.
Vi kan bekräfta att skärgården välsignat oss med den vackraste backdrop vi kunnat drömma om. Hela ön är ett smultronställe dit göteborgarna i alla tider vallfärdat för sommarlekar och avkopplande bad vid klipporna. Och i tider då många folkparker lagts ned, kanske i brist på ideella krafter och tid, känns det extra viktigt för oss att kunna bjuda in er, så att vi alla får en chans att njuta av denna idylliska park och skärgårdspärla, som vi menar är en av stadens vackraste platser.

Vi riggar upp två scener - En för livemusik / performance, och självklart monterar vi ett stabilt ljudsystem på den gamla dansbanan. För att möjliggöra allt detta, samt för en så trygg, inkluderande och spännande festivalmiljö som möjligt, har vi bjudit in en skara namnkunniga samtidskonstnärer, designers och hantverkare.
- Förvänta er det bästa kära vänner. Wave Festival arrangeras av Locus Soundsystem i samarbete med Lavaca Loca - en samling kreativa eldsjälar som sysslat med denna typen av arrangemang i omkring tjugo år.

Vi längtar efter er! Ses snart!

Xoxo
//
Wave Crew

Artister:
Mihai Popoviciu
Jonty skruFFF
Fidelityz Kastrov
Magnus Asberg
David Dorad
Pauli Pocket
Sven Dohse
Kamelkollektivet
Della
Locus Soundsystem
Andreas Foxx

Live Stage:
Christoffer Berg
Pomona Dream
Aron Mc Foul
Elin K

& Art Installations

För info om båttrafik besök: www.vasttrafik.se

Wave Festival Facebook

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook