x
PATRIK ISAKSSON - Solo Akustiskt

PATRIK ISAKSSON - Solo Akustiskt
Hotell Trubaduren
D. 2018.13.07 Kl. 21:00

Patrik Isaksson slog igenom 1998 med hiten "Du får göra som du vill" och det fanns folk som kallade honom veteran redan i början av 2000-talet.

Den svenske sångaren, låtskrivaren, gitarristen och pianisten har många strängar på sin lyra. Senast vi hörde ifrån Patrik Isaksson på skiva var på ”No. 6”, 2011, där han gjorde upp med sin hemstad i singeln "Mitt Stockholm" som följdes upp av en stor sommarturné. Dessförinnan summerade han sitt första
decennium som soloartist med "10 år: En snäll mans bekännelser”.

Det finns en inneboende dramatik i Patriks röst. En blandning av längtan och desperation, som gör att den lämpar sig väl för låtar som verkligen handlar om viktiga saker. Det behöver inte betyda att det behöver vara svåra ord och texter, men det finns alltid en nerv i sammanhanget. Tillbakablickar, en inre och yttre resa med lika delar stolthet och självrannsakan. "Allt finns i min historia", som han sjunger.

En sak är säker. Patrik Isakssons musik berörs inte av tillfälliga trender och nycker. Där andra artister kan bli veckans sensation är det inte svårt att föreställa sig att hans album är del av en sångskatt som kommer att fortsätta att byggas under många år framöver.

Insläpp från kl. 18:00
Patrik Isaksson på scen ca 21:00

Åldersgräns 18 år men ok för yngre i målsmans sällskap.

Hemsida Hotell Trubaduren:
www.hotelltrubaduren.se