x

LIL DICKY – LIFE LESSONS WITH LIL DICKY - PLATINUM
Nobelberget, Sickla
D. 2018.10.11 Kl. 20:00

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.LIL DICKY – LIFE LESSONS WITH LIL DICKY

Lil Dicky är rapparen som tagit hela världen med storm. Det började med låten "Ex-Boyfriend" som fick över 1 miljon views på YouTube inom ett dygn - och ingen kan väl ha missat årets superhit "Freaky Friday" (feat. Chris Brown) med tillhörande fantastiska video? Bara den låten har 250 miljoner streams på Spotify och 333 miljoner(!) views på YouTube. Nu får vi äntligen se Lil Dicky live i Sverige! Lördag 10 november på Nobelberget i Stockholm!

Lil Dicky är rapparen som står för en hel del humor (vilket hans kommande komediserie på FX Network kan vittna om) - och en minst lika stor del raptalang. Han är en av de mest hyllade rapparna just nu och kan rappa cirklar runt många rappare där ute.

På debutalbumet jobbade han bland annat med Snoop Dogg (låten med samma titel som skivan: "Professional Rapper"), Fetty Wap och Rich Homie Quan ("Save Dat Money") bland annat. I år släpptes "Freaky Friday" och videon har blivit en av årets mest virala - med Chris Brown och Lil Dicky i ett unikt och kreativt samarbete.

Lil Dicky har hyllats - och nu kommer han äntligen(!) till Sverige. Lördag 10 november är det dags för svenskarna att få lite "Life Lessons" av Lil Dicky!


Datum: Lördag 10/11 - Nobelberget, Stockholm
Insläpp: kl 19.00
Eventstart: kl 20:00

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: Live Nation