x

Sånger Till Friheten, en Kväll Med Björn Afzelius Musik.
Brännö Värdshus
D. 2018.25.08 Kl. 19:00

Brännö Varv presenterar:
Sånger till friheten, en kväll med Björn Afzelius musik.
Brännö Värdshus - Brännö - Göteborgs Skärgård
Lördag 25 augusti 2018 kl c:a 19.00 - 22.00

Med Micke "Nord" Andersson, Göran "Guran" Blomgren och Olle Nyberg
Förband är en av Brännös många unga talanger, Anja Hedenskog.

Bordsbokning tel 031- 970478

Föreställningen ”Sånger till friheten” är en hyllning till en av Sveriges mest älskade låtskrivare och artister.

Bandet består av tre minst sagt rutinerade musiker.

Mikael ”Nord” Andersson, gitarr och sång: En av landets mest namnkunniga gitarrister som rest jorden runt med både Roxette och Scorpions och här hemma spelat med bla. Ulf Lundell och Björn Skifs.

Göran ”Guran” Blomgren, gitarr och sång: En rutinerad musiker som också var turnéledare och ljudansvarig för Björn Afzelius liveframträdanden under drygt 10 år.

Olle Nyberg, klaviatur och sång: Var Björns kapellmästare i mer än 15 år och spelar piano och orgel på många av hans skivor. Har medverkat på hundratals skivinspelningar med bla. Ulf Lundell och Mats Ronander.

På programmet finns klassiker som Sång till friheten, Till min kära, Tusen bitar och Juanita – men även anekdoter och personliga minnen från alla de år de tillbringat vid Björns sida, både på vägarna, på scenen och i skivstudion.

Björn Afzelius var tveklöst den mest framgångsrika samhällskritiska rockartisten i sin generation. Han var vänstersångaren som blev folkkär genom sånger som till och med dansbanden spelade. Två och en halv miljon sålda skivor, ständiga radiospelningar, och otaliga turnéer i Norge, Sverige och Danmark talar sitt tydliga språk.

En kväll att minnas!

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook