x

Stefan Missios + Support: Mathilda Brink
Gathenhielmska Ateljeerna
D. 2018.31.08 Kl. 19:00

La Vaca Loca Event presenterar:
Stefan Missios
Support: Mathilda Brink
Gathenhielmska Ateljeerna - Göteborg
Fredag 31 augusti 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Öppet till 23.00
Ingen åldersgräns

OBS! Fridas & Noras konst kommer ni kunna se gratis mellan 18:00 - 20:00

På scen:
20:30 Mathilda Brink
21:30 Stefan Missios

La Vaca Loca öppnar upp portarna till den gömda oasen nedanför Stigbergstorget. Under meterlånga solrosor svajande träd och kvittrande fåglar bjuder vi in till kanske sommarens sista fest eller höstens först fest. Känn dig som hemma i denna intima picknickatmosfär.
Det är med glädje vi presenterar Stefan Missios samt Mathilda Brink på scen denna kväll.

Stefan Missios röst är idag tveklöst en av de tydligast och skarpast profilerade på Göteborgs musikscen. Träffsäkert, charmerande och med en oerhörd närvaro har han över lång tid, både solo och i olika konstellationer, visat upp ett genuint artistskap som rör sig över soul, blues och visa. Alltid på högsta nivå. Och alltid i rörelse.

Nu har det alltså blivit dags för en konsert med Missios och hans 4-mannaband på gården i vackra Gatenheilmskas ateljeer på stigbergstorget.

Det kommer förutom ett axplock av låtar från Stefans 2 första skivor även framföras osläppt material som planeras att släppas som fullängdare hösten/vintern 2018.

Stefan är en av grundarna till rock-kollektivet Den Stora Vilan. Hans solodebut ”Domaredans” kom 2012 och hyllade uppföljaren ”Mellan Människor” släpptes på Göteborgs-skivbolaget Welfare Sounds & Records tidigt 2017.

-"Att lyssna på Mellan Människor är som att försvinna ned i en 20-talsinredd jazzklubb och en dimma av cigarrök när ett liveband stilfullt och pricksäkert börjar jamma. Albumet innehåller lekande, sexig soul/blues, som också är levande, svängig och präglad av den svenska visan. Ett giftemål mellan två genrer som i detta fall bara tar fram de bra sidorna hos varann".

-"Den ena låten efter den andra bjuder på en ny instrumental överraskning och har sin egen personlighet, men Missios djupa röst och texterna tagna från vardagsobservationer är albumets röda tråd. Det här är musik som flörtar med lyssnaren, som inte är förutsägbar, och som lockar dig till att vilja ha mer. – 5, GAFFA

https://www.youtube.com/watch?v=lOlfj-G2kaA


Mathilda Brink (solo)
I höstas släpptes dubbelsingeln ”Sonja”, som blev starten för inspelningen av debutalbumet. Dubbelsinglarna ”Sonja” och ”Bohuslän” ger en inblick av det ljudlandskap som skapas av frispel, skrammel och melodier. Melodierna och texterna på svenska omfamnas av inslag av rock och visa. Aktuell med kommande debutalbum som är inspelad i studion Ljudvalvet med Thomas Frank och musikerna Molly Browne, Casper Lundström, Oskar Nyman, Eli Ulfhammer m.m.
”Brink verkar i ett musikaliskt landskap nånstans mellan visa och grunge” - HYMN
”Låter på snudden som en tidig, försvenskad Angel Olsen” – Festivalrykten
Spotify: https://open.spotify.com/artist/00E6MOSG0Vb16K7nzsRoi9
Facebook: https://www.facebook.com/mathildabrinks/

KONST:

Nora Söder
Att glömma bort fantasi är att glömma bort halva verkligheten. Nora skapar för att knyta an de två världar hon rör sig mellan. Hennes konst är hennes broar - som förenklar möjligheten att röra sig fritt mellan fantasin och verklighet

Frida Rådlund undersöker möjligheterna som finns att förändra platser och rum. Hon har sin ingång i konsten genom yarnbombing, en textil street art form, där hittade hon ett verktyg till att vara med och påverka hur världen runt omkring henne fick se ut.

obs! Fridas & Noras konst kommer ni kunna se gratis mellan 18:00-20:00 Bienvenidos

----------------------------------------------------------------
I samarbete med Sommarens Sista Dagar, ABF Musik i Göteborg och La Vaca Loca


Facebookevent

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook