x
Markus Krunegård

Markus Krunegård
Gävle Konserthus
D. 2018.08.12 Kl. 21:00

Åldersgräns 13 år
Markus Krunegård intar Kakelscenen med ny musik från albumet "I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot" som släpptes den 7 september.
2018 kommer bli ett Markus Krunegård-år och vi ser fram mot att se och höra honom i Gävle Konserthus igen.

KAKEL i Gävle Konserthus riktar sig till alla som gillar en intim känsla med stående publik. På KAKEL hittar du det som verkligen är på G i popsverige.
Mitt i konserthusets foajé bygger vi scenen för att skapa närhet mellan artist och publik. Många vill kalla det klubb, vi kallar det KAKEL!

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln "Jag är en vampyr".

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 i form av albumet "Rastlöst Blod". Nu har han släppt efterlängtad ny musik o form av singlarna "Ben kött & känsler", "Tur att vi lever samtidigt" & duetten "O A O A E vi förlorade" med Miriam Bryant. De första releaserna från hans kommande album "I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot" som släpptes den 7 september. Nu gör vi 2018 till Markus Krunegårds år!KAKEL i Gävle Konserthus riktar sig till alla som gillar en intim känsla med stående publik. På KAKEL hittar du det som verkligen är på G i popsverige. Mitt i konserthusets foajé bygger vi scenen för att skapa närhet mellan artist och publik. Många vill kalla det klubb, vi kallar det KAKEL!


Stående publik, inga sittplatser, onumrerat.
Ledsagare går fritt.

Längd ca 70 min utan paus
Arrangör: Gävle Konserthus