x

FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams
Saab Arena
D. 2018.27.10 Kl. 18:00

Linköping FallOut en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena med Sveriges just nu mest populära hiphopgrupp Hov1 i mycket gott sällskap av Jireel, Amwin och stjärnskottet Julia Adams.

Linköping Fallout är en helkväll 27 oktober i Saab Arena med fyra akter som uppträder under kvällen – Hov1, Jireel, Amwin och Julia Adams. Under kvällen kommer man också kunna ta del av fler aktiviteter och sköna häng. Ta chansen att fira in höstlovet med oss!

Succégruppen Hov1 har på kort tid erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. De är högaktuella efter en fullsmockad festivalsommar som toppades med en maxad konsert på Gröna Lund. Nu är det åter dags för Linköpingspubliken att få träffa dem.

Jireel är den unge rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 17 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna.

Julia Adams har gjort succé med senaste singeln ”Mamma”. I sommar turnerade hon med nya festivalen Queens of Pop tillsammans med bland andra Molly Sandén, Icona Pop & Zara Larsson. I höst kommer mer ny musik.

AMWIN släppte tidigare i år sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

Rullstolsplatser och ledsagare kan köpas hos Visit Linköping & Co, Ticketmaster 077-170 70 70 eller hos Biljettombud. Max 1 fri ledsagare per rullstolsbiljett

Insläpp kl. 17:00

Åldersgräns Ingen åldersgräns men under 12 målsmans sällskap.
Hov1 är huvudakt och spelar Fullängd konsert ca 1 timme.
Ok att köa från samma morgon från 06:00.

Biljettkassan på Saab Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till restaurangen på Saab Arena för att njuta av en tacobuffé innan konserten. 135 kr.
Ingen förbokning, endast drop-in.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se