x
TOVE STYRKE + GRANT

TOVE STYRKE + GRANT
Garden, Konsert & Kongress
D. 2018.01.12 Kl. 20:00

Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella stjärna Tove Styrke att komma hem – med sitt hyllade album Sway i bagaget – och göra flera konserter runtom i Sverige och Norden i höst.
Lördag 1 december besöker hon Linköping Konsert & Kongress.
Biljetterna släpps till försäljning på torsdag 6 september klockan 10:00.


Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella angelägenhet Tove Styrke att komma hem till Sverige och Norden för en turné på hemmaplan. Nu står det klart att stjärnskottet GRANT ansluter som gäst på hela turnén.

År 2018 har, och fortsätter vara, ett intensivt år för vår internationellt hyllade Tove Styrke. Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, har hon hunnit med en egen turné i USA – och befinner sig just nu på turné i England. Om bara några veckor har det äntligen blivit Sverige och Nordens tur. Med hyllade albumet ”Sway” i ryggen gör Tove Styrke tretton stopp på hemmaplan, med start den 23 november. Nu står det också klart att Tove tar med sig GRANT som support på hela turnén.

"Jag är så sjukt glad att få ta med mig GRANT ut på turné i höst! Hon är en fantastisk person och en fantastisk artist och det ska bli så kul att få göra det här tillsammans. Se till att ni kommer i tid till gigen för ni vill inte missa henne!" – Tove Styrke

Nya stjärnskottet GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på stora festivaler som Way Out West såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon. Med sommarens hyllade debutalbum ”In Bloom” i bagaget avslutade GRANT i fredags sin första egna turné med en bejublad och fullsmockad konsert på Debaser Strand i Stockholm.

"Jag har de senaste veckorna haft min första bästa egna lilla headline-turné. Nu är jag så himla peppad för att min kompis och lysande stjärnan Tove Styrke gett mig chansen att vara förband till henne! Kommer bli magiskt! " – GRANT

Insläpp kl 19:00
Åldersgräns 13 år
Lokal ståplats i Backstage

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Backstage för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Barmeny
Nachos med tomatsalsa och gräddfil 45 kr
Ljummen paj med sallad och dressing 89 kr
Tapas 75 kr

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se