x
All Them Witches

All Them Witches
Debaser Strand
D. 2019.14.04 Kl. 19:30

All Them Witches

All Them Witches kommande femte album "ATW" är något av en naturlig reaktion på bandets växande popularitet och att Tennessee-bandet rankas som ett av de hetaste rockbanden just nu. De har vågat utmana sig själva, sin ljudbild och ta bandets psykedeliska blues rock till en ny nivå. Och den 14 april återvänder kvartetten till Sverige och Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps 14 september kl. 10.00 via LiveNation.se

“They are the real deal - psychedelic blues-rock warriors who pray at the altar of Black Sabbath, space out like Pink Floyd and shred away their bummers like Blue Cheer.” - SPIN

Vi kan inte annat än att hålla med SPIN i beskrivningen av bandet. Ett band som hyllats och som gått från klarhet till klarhet och i takt med albumsläpp vuxit till ett av dagens mest intressanta blues rock-band. Ett band som vilar på grunden från de som gjort det innan - men med en helt egen och unik ljudbild.

Från kommande albumet "ATW" har vi redan fått ta del av singlarna "Fishbelly 86 Onion" och "Diamond" som båda lovar extremt gott inför det efterlängtade släppet. Och i vår kommer All Them Witches till Sverige igen!


Insläppstid: 18.30
Konsertstart: 19.30 - Kom i god tid!

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: Live Nation