x

Metallica: WorldWired Tour
Ullevi
D. 2019.09.07 Kl. 18:30

Efter succé och publikrekord på Ericsson Globe (och 28 andra arenor runt om i Europa) återvänder nu ett av världens största band Metallica till Sverige - och Ullevi i Göteborg. Den 9 juli kommer Metallica och Worldwired Tour till Sverige. Biljetter släpps fredag 28 september kl. 10.00 - och som vid tidigare biljettsläpp så medföljer ett exemplar (fysiskt eller digitalt) av albumet Hardwired... To Self-Destruct!
Support på hela turnén blir den nordiska kombinationen Ghost och Bokassa!

Hela 29 arenor såg sina publikrekord slås när Metallica tog sin Worldwired Tour till inomhusarenor runt om i Europa. Nu är det dags för utomhusarenor, parker och till och med ett slott. Den 1 maj startar turnén på Estadio Restelo i Lissabon och i Norden kommer bandet till Ullevi i Göteborg, Parken i Köpenhamn, Granåsen i Trondheim och Kantolan Tapahtumapuisto i Hämeenlinna (Tavastehus). De två sistnämnda besöks av Metallica för allra första gången.
9 juli 2019 har alla förutsättningar för att bli en historisk dag på Ullevi. Ett av världens främsta band genom tiderna - mitt under svensk högsommar. Att Ghost och Bokassa följer med som support blir bara en fantastisk bonus!
Vi ses på Ullevi!

Varje biljettköp inkluderar ditt val av ett fysiskt* exemplar eller digital nedladdning av Hardwired…To Self-Destruct.

Vi kommer att skicka en kod för detta inom en vecka efter biljettköp. Varje kod kan bara användas en gång för ett exemplar av Hardwired…To Self-Destruct. Om du redan äger ett exemplar av Hardwired…To Self-Destruct kan du dela med dig av albumet till familj, vänner, kollegor, etc. Detaljer om hur du kan ge bort albumet kommer att stå på den hemsida vi kommer att maila till dig.

Njut av konserten!

* För fysiska exemplar av skivan tillkommer porto och frakt för kunden att stå för.

Åldersgräns 13 år pga ljudvolymbestämmelser

Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?

Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.

Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.

Läs mer här: https://gotevent.se/biljetter/viktig-information-om-13-arsgrans/

Max 10 biljetter per person

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster call center på telefon 0771-70 70 70