x
YG - Stay Dangerous

YG - Stay Dangerous
Nobelberget, Sickla
D. 2018.04.12 Kl. 20:00

YG - Stay Dangerous

SUU WHOOP! YG kommer till Sverige! Högaktuell med albumet "Stay Dangerous" är Compton-rapparen hetare än någonsin. Han har arbetat med artister som A$AP Rocky, Nicki Minaj, Meek Mill, Mariah Carey, 50 Cent, Ty Dolla $ign och många fler – och det är helt klart en av rapvärldens mest eftertraktade rappare att arbeta med. Nu längtar vi till 4 december när vi får uppleva YG – live på Nobelberget i Stockholm!

Hade YG haft en fest så hade gästlistan varit en av de mest stjärnspäckade i rapvärlden. Han är lika omtyckt av fansen som andra rappare - och artister står i kö för att ha med YG på deras album, eller för att gästa YG. Det är Compton-rapparens unika sound, som flirtar med den smutsiga södern, som har gjort honom till en av de mest populära och mest streamade rapparna 2018.

Genombrottet kom med debutsingeln "Toot It And Boot It" (med Ty Dolla $ign) från 2009 och sedan dess har formkurvan pekat spikrakt uppåt för YG. Hitsen har avlöst varandra och senaste albumet "Stay Dangerous" klev direkt in på plats 5 på Billboard 200. Låtar som "SUU WHOOP", ”Handgun” (med A$AP Rocky) eller senaste singeln "Big Bank" (med all-star gästerna 2 Chainz, Big Sean och Nicki Minaj) kan få ha missat vid det här laget!

4 december kommer YG till Nobelberget i Stockholm. SUU WHOOOOOOOP!Åldergräns: 18 år.

Insläpp: 19.00
Eventstart: 20.00

Arrangör: Live Nation