x

Arturén På Scen
Sagateatern
D. 2018.06.12 Kl. 20:00

Arturén På Scen

I denna föreställning får vi följa den musikaliska familjen Arturén i 2 akter. Stämningsfull Julmusik blandat med vanlig musik. Arturén På Scen

Greger:
Har spelat gitarr och sjungit sedan 15 års åldern och kanske mest för eget välbefinnande.
Efter avslutad skola blev det istället arbete i textilbranschen i alla möjliga former med resor runt jorden några varv men alltid med musiken i huvudet, på radion eller på skiva.

2011 ställde Marie för första gången frågan ”om” han ville medverka tillsammans med syskonen och med repat mod, spelade Greger tillsammans med Marie, Lotta, Ulrik för första gången på nästan 30 år.

Greger sjunger även sedan några år tillbaka en hel del i kör och hans musiksmak skulle nog kunna sammanfattas med ”bra musik, goda rytmer”.

Marie:
Började sin artistbana 1990 i dansbandet Drifters som hade stora framgångar under fem år. Svensktoppen, TV-inspelningar, radio, skivinspelningar, m.m.
Sedan 1996 arbetar Marie som frilans med sin röst; sjunger och konferencier bredvid den egna verksamheten med kafé, butik och evenemang som startade 2011. Gör två egna produktioner av musikföreställningar, ”Marie goes Piaf” (sedan 2009) och ”Sol,vind & vatten” (sedan 2013). Dessa spelas i hennes kafé men också runt om på olika platser i Sverige.

Lotta:
Lotta har spelat tillsammans med Ulrik i bandet Fanside, som under 80-90 talet turnerade runt om i Sverige och som kompat flera kända svenska artister. Hon har varit körsångerska till Jill i många år och gjort turnéer, TV-inspelningar och skivinspelningar bl a i Nashville. Har det senaste året varit med på några turnéer i USA med bandet ABBA the Visitors.

1996 startade Arturén På Scen. Ulrik: Efter ett antal år i den skyddade verkstaden bakom trummorna (Där det har kompats mängder av artister) klev Ulrik fram i rampljuset för att inta teaterscenen. Under åren har det spelats barnteater, operetter, musikaler och revyer.

På Skövde stadsteater har han spelat bl.a Copacabana, Trollkarlen från Oz och Annie. Och i Borås bl.a Vita Hästen, Oliver, My Fair lady och Sugar-I hetaste laget. Nästa projekt är Kalsongteaterns Nyårsrevy. ... Gott nytt år!

Åldersgräns
18 år

Tider
Insläpp: kl. 18:00
Spellängd: ca 2 timmar med paus