x
Doug Seegers

Doug Seegers
Kulturens hus - Lilla salen
D. 2018.13.12 Kl. 19:00

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”. Doug älskar att göra de årliga julturnéerna. Han säger "The christmas tours are my favorite tours. It's just so precious playing acoustic with my band in beautiful rooms and for the fans that I love so much"

Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är, som man brukar säga, historia. Sedan dess så har svenskarnas kärlek till Doug, hans röst och hans sånger bara växt och han är idag en etablerad artist på högsta nivå i Sverige.

Under julkonserterna vill Doug komma nära sina åhörare. Det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme.

Arr: Rootsy Music
Längd: ca 2 h inkl paus