x

That´S All Right
Växjö Teater
D. 2019.07.03 Kl. 19:30

En mäktig hyllning till 50- & 60-talet!

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50- och 60-talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning.

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg”, showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv - program som Så ska det låta, Doobidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche, Michael Bolton och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop- och rockmusikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik.

Recensioner och Publikröster
Högsta betyg!
”Kristanstadsbladet”
En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna!
” OP ”
Alla har kul med Kingen, vilka musiker!
” Corren”
Topprecenserad av publiken på ticnet
Detta var en av de bästa 50 & 60 tals shower vi sett!
Stark Upplevelse!
Oj oj, med stort varmt hjärta och brett leende går jag motvilligt hem från denna fantastiska musikresa!
Årets bästa musikkväll!

Medverkande:
Kingen Karlsson, sång & piano
Lasse Risberg, sång och bas
Lasse Wikström gitarr & sång
Roine Johansson, sång & slagverk
Mikael Nilsson, sång & gitarr

Konserten varar ca 2,5 tim inkl paus.

Rullstolsplats bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.