x

Karpe - OBS FLYTTAD TILL ANNEXET - GLOBENTORGET
Kraken
D. 2019.07.06 Kl. 20:00

Biljetterna till populära rapduon Karpes konsert på Kraken sålde omedelbart slut och pga. den fantastiska responsen har vi nu fått möjlighet att flytta konserten till Annexet och därmed kunna släppa fler biljetter.
Biljetter finns ute nu via LiveNation.se. Köpta biljetter till Kraken gäller för Annexet.
Åldersgräns 18+

Norska rapduon Karpe, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid och Chirag Rashmikant Patel, kommer till Sverige och gör en spelning på Annexet i Stockholm den 7 juni nästa år. Gruppen belönades 2010 för «Best Norwegian Act» under MTV Europe Music Awards och har vunnit sex stycken Spellemannpriser (Norska motsvarigheten till Grammis) under sin karriär. I hemlandet benämns de ofta som ”Norges mest framgångsrika rapduo”.
Karpe har gett ut fem album, varav de två senaste toppat norska albumlistan och innehållit tio singlar som samtliga nått topplaceringar på den norska singellistan.

I oktober 2015 lanserades det numera prisbelönta projektet ”Heisann Montebello” – en mix av musik, videos, festivaler och tre utsålda konserter på Oslo Spektrum. Projektet avslutades med den experimentella musikfilmen Adjø Montebello i december 2017.

Vi ser fram emot att välkomna Karpe till Annexet nästa sommar.