x
Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl
Flygeln
D. 2019.04.04 Kl. 19:30

Lisa Ekdahl firar 25 år med stor jubileumsturné

Visklassikern Vem vet fyller 25 år . Detta firar Lisa Ekdahl med en stor jubileumsturné där hon binder ihop den legendariska debuten med nya engelska albumet More of the good. Turnépremiär den 4 april i Flygeln i Norrköping!

Lisa Ekdahl blev en av våra största och mest mytomspunna artister - något av en modern Garbo. Första singeln från debuten, Vem vet, blev en av våra största visklassiker genom tiderna och sedan följde flera hits, både nationella och internationella. Hon visade girl power deluxe innan någon visste vad det var, bland annat genom att kasta första inspelningen av debutalbumet i soptunnan och krävde att få spela in igen.

Nu fyller både Lisa Ekdahl som artist och debutalbumet 25 år. Det firar Lisa och hennes band med att spela hela debuten, från start till mål. Men med en twist. För vid sidan av den skandinaviska karriären, har hon en internationell. I höst kom albumet More of the good ut och den kommer att slumpas in i originalshowen.

– Då och då under konserten tar vi paus från skivan, och rullar igång lyckohjulet. Den låt hjulet pekar på, kör vi.

I vår tar Lisa med sig lyckohjulet och sin första låtskatt ut på Sverigeturné. Det blir 15 stopp från norr till söder och tack vare slumpen blir ingen konsert den andra lik

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)

Handikapplats bokas genom biljettkassan, tel: 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)