x

The Fantastic Four + Gladys Celebrates Motown 60 Years
Flygeln
D. 2019.03.03 Kl. 18:00

Motown 60th anniversary

Motown’s 60-åriga historia hyllas i den här jubileumsföreställningen med The Fantastic Four i spetsen. Med sig har man The Buttercup Orchestra, sju kvinnliga musiker som med lätthet får till det klassiska soundet och svänget. Gästartist är Gladys Del Pilar, sångerskan med den stora rösten som kommer direkt från sin medverkan i musikalsuccén Ghost.
En fartfylld konsert fullspäckad med klassiker som t.ex. “I want you back”, “My Girl” och “Hurry Love” är att förvänta. Missa inte detta unika tillfälle att återuppleva en del av Motown-historien igen.

Motown
Historien om Motown kan berättas på så många sätt, men allt annat än att börja den magiska soulsagan utan att först nämna entreprenören och visionären Berry Gordy skulle faktiskt vara en smärre hädelse. Mannen som den 12 januari 1959 lånade 800 dollar från sin familj för att förverkliga sin dröm om skivbolaget Motown och som sen förändrade den globala musikscenen. Med låtskrivartrion Holland Dozier Holland och det näst intill abnormt tajta husbandet The Funk Brothers sedermera på plats var det sedan bara en tidsfråga innan hitlistorna skulle ockuperas med storm av bl.a. The Supremes, The Jackson Five, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops och The Temptations.

The Fantastic Four
Sveriges största Motown-grupp The Fantastic Four lämnar ingen oberörd med sitt unika uppträdande. På scen framförs de bästa låtarna från 50- och 60-talet, igenkänningsfaktorn är total. Nu är gruppen aktuell med en jubileumsföreställning “MOTOWN 60th Anniversary” som innehåller alla de klassiska låtarna som gjordes under skivbolagets glansdagar.
The Fantastic Four fick sitt nationella genombrott i tv-programmet ”Talang 2007” och har sen dess turnerat i Norden och stora delar av Europa. 2012 vann man världens största underhållningstävling i Hollywood L.A. (WCOPA) och gjorde sin första spelning i Las Vegas året därpå. The Fantastic Four är kända för sina minnesvärda konserter och lämnar publiken med en euforisk känsla, detta är underhållning i världsklass.

Längd: Ca 2,5 h inkl. paus

Handikapplats bokas genom biljettkassan, tel: 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)