x
TIMO RÄISÄNEN - en TIMOKONSERT

TIMO RÄISÄNEN - en TIMOKONSERT
Kajskjul 8
D. 2019.11.05 Kl. 18:00

TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT.
Efter en bejublad sommarturné och slutsålda konserter både i Stockholm och Göteborg kommer nu Timo Räisänen till Kajskjul 8 för två spelningar den 10 och 11 maj. Konserten är uppdelad i tre set. Han inleder med ett set solo, fortsätter med sina folkkära tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutar kvällen med ett set tillsammans med hela sitt band.


Med en stark närvaro och personliga låtarrangemang har Timo Räisänen tagit positionen som en av landets främsta artister, inte minst på scen. Han kommer att bjuda på det bästa ur sin starka låtkatalog, personliga tolkningar av andra artister och en del nya låtar. Allt kryddat med underhållande mellansnack. Det kommer att bli en magisk helkväll med Sveriges indiekung.
Läs mer om föreställningen HÄR

KVÄLLENS MENY
En helkväll tillsammans med Timo Räisänen smakar ännu bättre om du bokar kvällens meny. Våra kockar med nye köksmästaren Daniel Littorin har komponerat en meny som harmonierar med föreställningen. Ett dryckespaket som förhöjer smakerna kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.
TILL MENYN

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00 Till bords. Middagen serveras.
19.30 Ankomst för gäster med biljett utan meny
20.30 Akt 1
21.30 Paus
22.15 Akt 2
23.30 Bar & musik till sent