x
Trummor & Orgel

Trummor & Orgel
Nefertiti
D. 2019.26.01 Kl. 18:00

Nefertiti presenterar:
Trummor & Orgel
Nefertiti - Göteborg
Lördag 26 januari 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Frihamnen Event & Strange House presenterar

Med fem album, flertalet Grammisnomineringar och flera hundra livespelningar i Norden och övriga
delar av Europa i bagaget kommer nu ett av landets mest erfarna liveband tillbaks till Nefertiti!

Trummor & Orgel har trollbundit Sverige i över 15 år med sitt ömsom dansvänligt svängiga ös ömsom finstämda hammondmelodier som bäst avnjuts i en läderfåtölj med ett glas bärnstensfärgad dryck. Bandet jämförs ofta med föregångare som Hanson & Karlsson men lika ofta påtalas deras egna unika sound som broderas ut med synthmattor och ett ovanligt sinne för melodier.

Anders Ljunggren, den ena av de två bröderna som utgör duon har genom åren utvecklat ett unikt sinne för hur man bäst skapar dynamisk musik med så få verktyg som möjligt. Staffan, den andre brodern har med sitt trumspel fått låtarna att lyfta till oanade höjder och tillsammans så blir det till något helt unikt på den svenska musikscenen.

Bandet som beskrivs som en mix av pop, jazz, psych och folkrock har vid sidan av sin egen musik jobbat med bland andra Ebbot Lundberg, Magnus Carlson och Peter Morén. Efter Trummor & Orgels senast fullsatta spelning på Nefertiti kommer bandet åter tillbaks för att spela på ett av sina favoritställen!

Missa inte detta!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook